На Микільській Слобідці оновили зону відпочинку за проектом бюро Cullmann Workshop

На Микільській Слобідці оновили зону відпочинку за проектом бюро Cullmann Workshop


Зону відпочинку «Веселка» на Микільській Слобідці перетворили на інклюзивний громадський простір.

Проект розробило архітектурне бюро Cullmann Workshop. Його команда виконала роботи з розробки, створення та встановлення усіх дерев’яних конструкцій – настилу, навісів і лав.

Тут облаштували дерев’яний настил, що забезпечує доступ до прибережної зони людям з обмеженою мобільністю. Встановили дерев’яні навіси (перголи), які дають тінь, оглядовий майданчик і місце для відпочинку у формі носу корабля. Центральна алея Зони здоров’я підсвічується LED-лампами.

На пляжі архітектори разом з КП «Плесо» облаштували рятувальний пост, нові переодягальні, велопарковку, літній душ та фонтанчик з питною водою.

На новому майданчику під шестикутною перлогою жителі вже займаються йогою і дивляться кіно.